Laserloods Amersfoort | Siliciumweg 21, 3812 SV AMERSFOORT | Vragen? 06 243 637 24  |  Stuur een WhatApp  

Laserloods Amersfoort | Siliciumweg 21, 3812 SV AMERSFOORT | Vragen? 06 243 637 24  |  Stuur een WhatApp  

Veelgestelde vragen over de escaperooms

Zijn de escaperooms eng?

Nee onze escaperooms zijn NIET eng. Wel zijn de escaperooms spannend, maar passen dit uiteraard aan per groep, zodat iedereen het leuk vindt. Wij voelen feilloos aan zodra de groep binnen stapt.

Veranderen de escaperooms weleens?

Jazeker! Momenteel zijn we bezig met een nieuwe escaperoom, verwachting medio 2020. Het geheim van professor Schnitzel en Het mysterie van de boshut zijn nog steeds hetzelfde. De verwachting is dat in 2021/2022 een oude escaperoom weggaat en een nieuwe escaperoom komt, maar welke dat is blijft een verassing.

 

Hoe zit het met de veiligheid?

Tijdens de Escaperoom wordt de illusie gecreëerd dat jullie zitten opgesloten. In werkelijkheid kunnen jullie in geval van nood de escape room op ieder gewenst moment verlaten door gebruik te maken van de noodstop die zich in iedere ruimte bevindt. Bovendien is er te allen tijde toezicht van buitenaf door middel van camera’s en microfoons die in de escape room hangen. Al onze escape rooms voldoen volledig aan de wettelijk gestelde eisen op het gebied van veiligheid.

Mag je een telefoon meenemen de escaperoom in?

Nee, voordat je de escape room betreedt zullen wij je vragen om al je bezittingen, dus je mobiele telefoon, maar ook je portemonnee, sleutels en overige bezittingen op te bergen in een kluisje. Dit is nodig om je spelervaring en die van je medespelers niet te bederven. Alles wat je nodig hebt om te ontsnappen uit de escaperoom vind je in de escape room. Uiteraard ontvang je je bezittingen na afloop van de escaperoom weer terug.

Kan ik tijdens de escaperoom naar de WC?

Tijdens de escaperoom kun je niet naar het toilet. Wij raden dan ook aan om vlak voordat je de escape room in gaat nog even gebruik te maken van het toilet.

Staat je vraag er niet tussen? Of wil je liever iemand spreken? Bel of mail ons dan. Wij staan u graag te woord.