Laserloods Amersfoort | Siliciumweg 21, 3812 SV AMERSFOORT | Vragen? 06 243 637 24  |  Stuur een WhatApp  

Laserloods Amersfoort | Siliciumweg 21, 3812 SV AMERSFOORT | Vragen? 06 243 637 24  |  Stuur een WhatApp  

Gezins escaperoom

Het leukste uitje met het hele gezin
Prijzendirect reserveren

Gezins Escaperooms

Onze gezins-escaperooms zijn afgestemd op het hele gezin. Kinderen en volwassenen, alle puzzels lopen door elkaar heen. Aan alle niveaus is gedacht. Werk samen als gezin aan de spannende opdracht om uit deze kamer te ontsnappen. 

The Crazy Mister Hunter

Kruip in de huid van een onderzoeksteam, om bewijs te verzamelen tegen The Crazy Mister Hunter. Er gebeuren vreemde dingen in de buurt van de gesloten tandartspraktijk van The Crazy Hunter.

 Na heel veel klachten en vreemde gedragingen is in 1973 de tandartspraktijk van de heer Hunter gesloten. Sindsdien hebben wij de heer Hunter nooit meer gezien. De praktijk is nog altijd hermetische afgesloten, en niemand komt er meer in. Toch gebeuren er nog steeds vreemde dingen in de buurt van de tandartspraktijk. De lichten zijn soms aan, en sommige mensen hebben zelfs de heer Hunter gezien in de praktijk.

Om iedereen gerust te stellen gaan jullie met je team de uitdaging aan, en gaan een kijkje nemen in de buurt van de tandartspraktijk, Jullie moeten zoveel mogelijk geld en drugs meenemen mocht je deze tegen komen, en rapporteren wat de er allemaal gebeurt in de verlaten praktijk. Maar…..pas op dat je de heer Hunter zelf niet tegenkomt, hij heeft nogal een fixe reputatie.  Hij wordt niet voor niets ‘The Mister Crazy Hunter’ genoemd!

 

De geheimen van
professor schnitzel

Op 1 januari 2010 sluit Amersfoort de deuren van de oude Fabriek. Er was geen werk meer en ruim 200 werknemers waren in een klap allemaal werkloos. Een van die werknemers was Prof. Schnitzel.
Voor Prof. Schnitzel was de klap nog groter, hij had namelijk een geheime kamer waar hij aan nieuwe en gekke uitvindingen werkte waar niemand iets vanaf wist.

    

Na de sluiting was de fabriek zo goed beveiligd dat niemand er meer in of uit kwam, zelfs Prof. Schnitzel kwam de fabriek niet meer in. Op 10 januari 2010 ontdekte de beveiligers een rare ruimte in de fabriek, iets wat eruit zag als een woonkamer, maar ze beschreven het als, “Een rare kamer” toch vonden de beveiligers dat er iets niet klopte…

Het mysterie van de boshut

Help boswachter James om het Mysterie van de Boshut te onrafelen. Een tijdje geleden zijn er in het bos een aantal boshutjes verbrand, behalve één boshut. Dat is best wel opvallend en boswachter James wil uitzoeken waarom deze boshut niet in vlammen is opgegaan? Help jij mee, om binnen het uur, het Mysterie van de boshut op te lossen?

      

Prijzen Gezins Escaperooms

Wij zijn gewoon open!

Beste Gast,

Gelukkig mogen wij open blijven. Wel zijn er een aantal veranderingen die u hieronder kunt lezen.

Kinderfeestjes:
- Handen ontsmetten bij binnenkomst. 
- Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen mondkapje op.
- Maximaal 3 ouders/begeiders mogen mee met het kinderfeestje, houdt u rekening met 1,5 meter afstand van elkaar.
- Iedereen boven de 12 jaar moet een mondkapje op als jij jezelf verplaatst. Als je op de stoel zit mag het mondkapje af.
- Kinderen krijgen nu een zakje chips mee naar huis, dus niet bij ons nuttigen.
- Helaas is de Horeca gesloten.

Gezinnen:
- Handen ontsmetten bij binnenkomst.
- Een gezin moet bestaan uit leden van het zelfde huishouden.
- Een mondkapje is verplicht in de gezamenlijke ruimtes, in de escaperoom zelf mag het mondkapje af.
- Helaas is de Horeca gesloten

Vrienden:
- Handen ontsmetten bij binnenkomst.
- Een groep mag bestaan uit maximaal 4 personen als je uit verschillende huishoudens komt.
- Het spelen met een mondkapje op is verplicht ook in de escaperoom zelf.
- Helaas is de horeca gesloten

Wij verwachten natuurlijk ook dat als u corona gerelateerde klachten heeft of positief getest bent u NIET bij ons langs komt, heeft u al gereserveerd dan zoeken wij samen naar een nieuwe datum.

Wij maken van jullie uitje een Magische moment.

Team laserloods Amersfoort

You have Successfully Subscribed!